Výroba vína

Vďaka rozsiahlej modernizácii (2002), skvalitneniu obrábania viníc a výsadbe viac ako 5 ha nových viníc s najkvalitnejšími odrodami štepov vypestovaných v Rakúsku sa nám podarilo významným spôsobom skvalitniť nie len proces spracovania, ale aj výroby vína, čím sa významným spôsobom zvýšila kvalita tradičných prívlastkových vajnorských vín.

Samotné lisovanie hrozna prebieha vo vákuovom lise, bez prístupu vzduchu a všetky ostatné technologické činnosti výroby vína sú kontrolované a riadené počítačom.

Aby bola dosiahnutá najvyššia kvalita vína, sú pre vyššie kategórie vína používané ušľachtilé vínne kvasinky z Francúzska.

Ku konečnej kvalite vín produkovaných na vajnorskom družstve výrazne prispieva aj najmodernejšia plnička vína s automatickou etiketovačkou.

NEWSLETTER Nezmeškajte zľavy a akcie - novinky do mailu.